Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мирослав Хом’як привітав вболівальників з Великоднем

Президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як (на фото справа) привітав усіх шанувальників гри 5х5 з Великоднем.

«Дорога футзальна родино, наближається чудове свято Великодня. Завдяки Божій помочі та спільним зусиллям нам з вами вдалося суттєво популяризувати футзал у Львові та на Львівщині. Перед Великодніми святами завершилися сезони у декількох місцевих лігах, зокрема у найпрестижнішому чемпіонаті нашого міста – Гранд-лізі. Більшість турнірів, які відбуваються під нашою егідою, залишають по собі чимало позитивних відгуків та вражень. Робитимемо усе можливе для того, щоб продовжити таку позитивну тенденцію. Окрім того, сподіваємось, що Бог благословить нас на те, щоб ми без упину прогресували та ще більше розвивали такий масовий вид спорту як футзал на Львівщині.

Користуючись нагодою, хочу також привітати усіх львів’ян та українців зі святом Христового Воскресіння. Бажаю, щоб до кожної Вашої хати завітав Святий Дух та благословив Вас на нові звершення та приємні починання. Нехай у домі запанують мир, щастя, злагода та добробут. Христос Воскрес!»

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ