Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мирослав Хом’як зустрівся з відомим футболістом Артемом Федецьким

Голова Львівської обласної організації політичної партії «Наш край», президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як обговорив питання розвитку футзалу з відомим українським футболістом, гравцем львівських "Карпат" Артемом Федецьким.
Мирослав Хом'як та Артем Федецький.

Під час робочої зустрічі Артем Федецький неодноразово наголошував на тому, що свого часу також грав у футзал, особливо у період футбольного міжсезоння заради власної підтримки спортивної форми.

ʺФутзал, звісно, не футбол, але цей вид спорту мене завжди приваблював. – каже Артем Федецький. – Недарма кажуть, що футзал – це молодший брат футболу, оскільки сам зміст гри є по суті ідентичним. Знаю, що зараз аматорський футзал на Львівщини є одним з кращих в Україні, у нашому місті є чимало різних ліг, у яких виступають навіть деякі ветерани львівських ʺКарпатʺ.

Мирослав Хом’як та Артем Федецький також досягли домовленості, що відомий український футболіст буде брати участь у різних заходах АФЛ і власним прикладом буде стимулювати молодь за активного заняття спортом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ