Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Митники викрили незаконну оборудку на суму майже 400 тисяч гривень

Митники, отримавши від УСБУ у Львівській області інформацію, перевірили одну із зовнішньоекономічних операцій та виявили заниження вартості товарів майже вп’ятеро. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Західної регіональної митниці ДМСУ.
Зокрема, за товаросупровідними документами, через міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення “Рава-Руська-Гребенне” Західної регіональної митниці з Франції на адресу одного з українських підприємств вантажівкою „МАН під керуванням громадянина Польщі везли понад 16 тисяч кг клею для шпалер вартістю близько 11 тисяч євро та більше тонни паркетного лаку вартістю понад 2 тисячі євро (все – європейського виробництва). Згідно з іншими товаросупровідними документами, справжня вартість клею та лаку майже вп'ятеро перевищує задекларовану і становить майже 400 тис. грн.
Зекономити на сплаті належних відрахувань на ввезення лакофарбових виробів підприємці вже не зможуть, хоч саме це планували, коли намагались приховати від митного контролю справжній пакет документів.
Вантаж затримано. За цим фактом порушено кримінальну справу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ