Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МЗС підтвердило смерть українського дипломата Віктора Крижановського

Міністерство закордонних справ офіційно підтвердило смерть українського дипломата Віктора Крижановського, який обіймав посаду спеціального представника України з питань придністровського врегулювання.
Віктор Крижановський, фото - пресслужба МЗС

Про це інформує пресслужба українського МЗС.

"З глибоким сумом повідомляємо, що 16 жовтня на 60-му році життя трагічно загинув спеціальний представник України з питань придністровського врегулювання Віктор Володимирович Крижановський", - йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що він почав роботу в МЗС ще у 1992 році, працював у сфері багатосторонніх відносин та європейської і євроатлантичної інтеграції. Брав участь у місіях України при міжнародних організаціях.

З 2003 року до 2005 року працював в Адміністрації президента. З 2010 до 2017 року обіймав посаду посла України в Естонії, після цього був призначений спеціальним представником України з питань придністровського врегулювання.

Нагадаємо, що 16 жовтня стало відомо, що в Києві на дачі в результаті падіння зі сходів загинув дипломат. Згідно з висновком судово-медичного експерта смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ