Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На 2 мільйони гривень: у Шегинях виявили незадекларовану техніку

Загальна вартість знайденого - близько 2 млн гривень.

Працівники митниці викрили декілька спроб ввезення в Україну із Польщі незадекларованої техніки.

Загальна вартість знайденого - близько 2 млн гривень.

Про це повідомляє Львівська митниця.

Сьогодні, 18 липня, близько 00:30 години, під час огляду автомобіля "HYUNDAI SONATA" у пункті пропуску "Шегині - Медика" митники виявили гібридний сонячний інвентор POW-HOM 10.2.M, гібридний інвентор POW-HVM 3.2.11-24v-N-1 та 4 акумулятори Qoetec 53038. Водій зазначив, що про них "забули згадати" під час декларування.

Крім того, за годину до цих подій у мікроавтобусі "Renault Master", яким також кермував громадянин України, виявили 10 тисяч електролітичних конденсаторів і 3 тисячі електрозапалів.

Орієнтовна вартість зазначених товарів - 950 тис. гривень.

Ще 4 гібридні інвертори Victron energy та 13 акумуляторів PYLONTECH на суму більше мільйона гривень знайшли в автомобілі "VOLKSWAGEN CRAFTER", яким керував 26-річний житель Рівненщини.

Також на іншому в пункті пропуску "Грушів – Будомєж", у рейсовому автобусі "Франкфурт-Мелітополь" працівники митниці виявили 4 незадекларованих акумуляторних батареї та одну зарядну станцію "EcoFlow".

Вартість товарів, за попередніми даними – 450 тис. гривень.

Працівники митниці склали адмінпротоколи, відповідно до ч.2 ст. 471 ( Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України) громадянами) МКУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ