Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На 8-10 січня синоптики оголосили штормове попередження

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, по місту Львову 8 –10 січня на дорогах ожеледиця.
Львів, 2019 рік. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Про це інформує пресслужба ЛМР.

8 січня погоду визначатиме західна периферія антициклону над Слобожанщиною та наближення вдень атмосферного фронту.

У цей день буде хмарно з проясненнями, без опадів, лише ввечері очікують невеликий сніг. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі становитиме 4 – 9° морозу, місцями опуститься до 12 – 14° морозу, вдень буде від 4° морозу до 1° тепла.

9 січня також прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Вночі та вранці - невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах очікується ожеледиця. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі буде 3 – 8° морозу, а вдень – від 2° морозу до 3° тепла.

У понеділок, 10 січня, далі триматиметься хмарна погода з проясненнями. Часом падатиме невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі буде 2 – 7° морозу, а вдень коливатиметься від  4° морозу до 1° тепла.

Зокрема, усіх водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях.

До слова, в разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ