Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Аналітичному порталі Львівщини розширили функціонал дашборду

На Аналітичному порталі Львівщини розширили функціонал дашборду «Житлові проєкти для внутрішньо переміщених осіб». Інформація буде корисною як для управлінців, так для донорів та громадськості.

Про це повідомляють на сайті ЛОДА. 

Загалом на ньому відображаються 278 житлових проєктів з різним ступенем будівельної готовності, зокрема станом на 21 березня 2024 року: завершених – 73, у роботі – 88, не розпочатих – 117.          

«З початку повномасштабного вторгнення спільно з громадами та донорами нам вдалось облаштувати понад 9 тисяч місць для внутрішньо переміщених осіб. Це різні за типами та обсягами робіт об’єкти – від поточних ремонтів до комплексно відремонтованих будівель. Ще понад 22 тисячі місць потенційно можна облаштовати за умови наявного фінансового ресурсу», – зауважив директор департаменту економічної політики Степан Куйбіда.

Відтепер у розрізі районів та громад можна ознайомитись з такими даними:

Ключові показники результативності – кількість реалізованих житлових проєктів, облаштованих та потенційних місць для ремонту;
Перелік місць тимчасового проживання, затверджені розпорядженням начальника ОВА 56 прихистків відповідно до ПКМУ №930;
Кількість зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб;
Статус об’єктів;
Міжнародні партнери: інформація щодо кількості об’єктів та обсягів залученого фінансування у розрізі кожного донора.
Ця інформація буде корисною як для управлінців, так для донорів та громадськості. Адже надає можливість проаналізувати ситуацію в області з реалізацією житлових проєктів для вимушених переселенців та оперативно прийняти відповідні рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ