Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На "Арені Львів" провели навчання з цивільного захисту

Фото Львівська обласна рада
Фото Львівська обласна рада
Фото Львівська обласна рада
Фото Львівська обласна рада
Фото Львівська обласна рада
Фото Львівська обласна рада
Фото Львівська обласна рада
Фото Львівська обласна рада
1/4
На стадіоні "Арена Львів" сьогодні, 22 червня, відбулися показові навчання з демонстрацією можливостей сил Територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Львівської області. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОР.

Оперативні служби відпрацювали взаємодію під час надзвичайних ситуацій на об’єктах з великою кількістю людей та взаємодію з відповідними службами при проведенні аварійно-рятувальних робіт та гасінні пожеж.

Як зауважила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, безпека громадян, захист населення від наслідків стихійних лих та координація різних служб у випадку техногенних аварій – важливий пріоритет в діяльності влади на місцях.

"У громад, які забезпечують своїм мешканцям безпечне життя, зростає потенціал і почуття впевненості у своїх силах і можливостях. Для багатьох нових громад нашої області саме безпекові проєкти стали першим важливим досвідом партнерської співпраці з сусідніми громадами, державною владою, приватним і громадським секторами та міжнародними інституціями", - підкреслила Ірина Гримак.

У межах навчань продемонстрували зразки пожежно-аварійно-рятувальної, медичної техніки та оснащення, а також техніки спеціалізованих служб цивільного захисту.

Також присутнім продемонстрували взаємодію служб під час подолання наслідків розливу небезпечних хімічних речовин, проведення рятувальних робіт внаслідок ДТП, а також під час порятунку людей і гасіння пожежі у приміщенні стадіону.

"Основною метою навчально-методичного збору є підвищення рівня знань та вдосконалення навичок керівників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування Львівської області, структурних підрозділів з питань цивільного захисту цих органів щодо реалізації захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій", - розповів начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ