Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Арені Львів відбудеться IV-й Міжнародний Екологічний Форум «Вода та Енергія»

13-14 вересня 2018 року на Арені Львів (вул. Стрийська, 199) відбудеться IV-й Міжнародний Екологічний Форум «Вода та Енергія».

13-14 вересня 2018 року на Арені Львів (вул. Стрийська, 199) відбудеться IV-й Міжнародний Екологічний Форум «Вода та Енергія». Основні теми: чиста вода, модернізація очисних споруд, зменшення витрат води, переробка побутових відходів, нова концепція «зеленого міста».

Провідні вітчизняні та закордонні фахівці говоритимуть про реформи в екологічному законодавстві, європейський досвід реорганізації ринку комунальних послуг, інвестиції в модернізацію інфраструктури, використання відходів як вторинної сировини, енергоощадні та екологічні проекти в Україні.

Мета Екофоруму:

Сприяти обміну інформації та досвідом для зменшення негативного впливу виробничих процесів на довкілля, зменшення енергоспоживання за рахунок використання відновних джерел енергії, скорочення кількості вуглецевих викидів;

Покращення діалогу та взаємодії між політикою, бізнесом, наукою та суспільством з метою напрацювання стратегії захисту водних ресурсів;

Презентувати інноваційні технології у водному та енергетичному секторах національної економіки.

Під час Екофоруму «Вода та Енергія» триватиме Виставка Інноваційних Технологій, у якій залучені підприємства та компанії, виробники і постачальники європейського обладнання та технологій для очищення природних і стічних вод, переробки та сортування відходів. Також будуть представлені засоби для автоматизації технологічних процесів, економії енергоресурсів, транспортування води і новітні «зелені» рішення для промисловості та домогосподарств з Німеччини, Данії, Норвегії, Литви, Словенії, Італії, Чехії, Польщі.

Форум стане дискусійним майданчиком для представників муніципальної влади, керівників комунальних водопостачальних підприємств, керівників промислових підприємств, бізнесменів, науковців, журналістів та мешканців міста.

Серед доповідачів та експертів:

Микола Кузьо - заступник міністра екології та природних ресурсів України;

Едуард Кругляк - заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України;

Альона Бабак - заступниця голови комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Верховної Ради України.

Казімеж Куйда - президент Національного фонду охорони довкілля та водного господарства Польщі;

Руслана Лижичко - екоактивістка, співачка, амбасадорка відновлювальної енергії, Україна;

Вадим Ноздря - директор ЛКП «Зелене Місто», Україна;

Роман Зінченко - співзасновник «Greencubator», Україна.

Тетяна Тимочко - голова Всеукраїнської екологічної ліги, Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ