Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На автобусних маршрутах Стрийщини запрацювала система «check-in - сheсk-out»

Сьогодні, 15 листопада, на автостанції №1 в місті Львів презентували систему «check-in - сheсk-out», яка днями запрацювала на приміських та міжміських автобусних маршрутах Львівщини.
Фото - ЛОДА

При вході в автобус пасажиру достатньо прикласти банківську картку або будь-який пристрій з функцією NFS до валідатора. Таким чином система реєструє початкову точку маршруту «check-in». При виході пасажир знову прикладає картку до валідатора та фіксує завершення поїздки «сheсk-out».

Система автоматично обраховує відстань та кількість зупинок, які проїхав пасажир, після чого знімає кошти за проїзд. У разі відсутності реєстрації під час виходу, система списуватиме з особистого банківського рахунку суму вартості проїзду еквівалентну вартості кінцевої зупинки.

«Усі пасажири, які їдуть з цієї автостанції, до прикладу, в Новий Розділ чи Миколаїв мають змогу оплати свій проїзд безготівково, а саме завдяки системі «check-in - сheсk-out». Система автоматично вираховує кількість зупинок, які ви проїхали та списує кошти з банківської картки. Однак квиток, придбаний безпосередньо на автостанції також дійсний для проїзду. Зараз ще триває напрацювання системи обліку пільгових категорій населення. Найближчим часом на всіх транспортних засобах Львівщини, а це понад 1000 автобусів, повноцінно запрацює електронний квиток», - розповів начальник управління транспорту та зв’язку Степан Рудницький. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ