Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На автодорозі Дроговиж-Дубина триває капітальний ремонт

Управління капітального будівництва здійснює технагляд за виконанням робіт щодо капітального ремонту дорожнього покриття автодороги Дроговиж-Дубина та вул. Очеретна від автодороги Дроговиж-Дубина до об'їзної навколо озера в с. Демня Стрийського району. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Об’єкт знаходиться у Стрийському районі. Відповідальним за здійснення технічного нагляду по даному об’єкту призначено сертифікованого інспектора відділу технагляду і проєктних робіт управління Геннадія Балашова.

Замовник робіт - Департамент дорожнього господарства Львівської ОДА.

«Провідним інспектором управління проведено технагляд об’єкта. В межах капітального ремонту заплановано прокласти нове асфальтобетонне покриття від траси Дроговиж-Дубина км 1+65-км 2+254 та вул. Очеретна від автодороги Дроговиж-Дубина до об’їзної навколо озера в с. Демня. Зараз проведено відповідні заміри укладених матеріалів. Техніка працює на місці, дорогу по вул. Очеретній повністю засипано щебнем та на 50% щебенево-піщаною сумішшю. Роботи тривають», зазначив т.в.о. начальника управління капітального будівництва Роман Дуля.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові відремонтують вулицю Сливову.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ