Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

На базі Дії запрацював офіційний сайт проєкту єРобота

На сайті можна буде отримати повну інформацію про умови надання грантів для старту або розвитку власної справи.
Фото з відкритих джерел

Про це повідомляє пресслужба Урядового порталу. 

Сайт працює на базі порталу Дія та доступний за посиланням.

Урядова програма єРобота надає гранти на наступні напрямки:

– “Своя справа” – створення або розвиток власного бізнесу. Підприємці можуть отримати від 50 до 250 тис. грн. Щоб отримати грант необхідно створити щонайменше одне робоче місце, працювати протягом трьох років та сплачувати податки.

– “Свій сад” – розвиток власного садівництва, ягідництва та виноградарства (140-400 тис. грн на гектар). Гранти надаються для саду площею від 1 до 25 га. Умови надання гранту передбачають створення робочих місць, подальшу діяльність протягом щонайменше 5 років та сплату податків.

– “Своя теплиця” – розвиток тепличного господарства (до 7 млн грн за 2 га, але не більше 70 % вартості проєкту). Отримувач гранта має створити від 40 робочих місць, здійснювати діяльність понад три роки та сплачувати податки.

– “Новий рівень” – грант у розмірі до 8 млн грн на переробне підприємство. Грант покриває не більше 70% вартості проєкту. Отримувач зобов’язаний надалі працювати понад 3 роки та створити до 25 робочих місць.

– “Старт в ІТ” (перебуває на стадії розробки) – гранти на навчання ІТ-спеціальностям. Умова надання – попередній досвід роботи щонайменше 18 місяців у будь-якій сфері та подальше продовження роботи в ІТ. 

– “ІТ стартап” (перебуває на стадії розробки) – гранти для ІТ-стартапів на всіх етапах їх розвитку від 750 тис. грн до 3,5 млн. Основна умова – створення щонайменше 5 робочих місць (на перших етапах роботи) та сплата податків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ