Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

На базі Львівського медуніверситету планують відкрити студлікарню

В Україні напрацьовують проєкти створення студентських лікарень, одну з яких можуть сформувати на базі Львівського національного медичного університету.
Спілка Ректорів Вищих Навчальних Закладів України

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький за результатами зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Міхаелем Бродським.

Голова ЛОВА зазначив, що Львівська область розвиватиме нові проєкти у співпраці з Ізраїлем. 

"Я наголосив, що одним із найактуальніших напрямів співпраці зараз є обмін досвідом українських та ізраїльських медиків на базі ультрасучасної клініки протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки Superhumans Center, яку нещодавно відкрили на Львівщині, і де безкоштовно надають допомогу усім, хто постраждав від російських окупантів", — ідеться у повідомленні.

Козицький додав, що в Україні напрацьовують проєкти створення студентських лікарень, одну з яких можуть сформувати на базі Львівського національного медичного університету:

"Для нас буде дуже корисним досвід Ізраїлю і в цій сфері. Пан посол наголосив, що Ізраїль зацікавлений у співпраці з Україною та Львівщиною зокрема".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ