Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На безготівкових автобусах оновлюватимуть функціонал

У Львові в автобусах, де діє безготівкова оплата проїзду, оновлюватимуть функціонал платіжних систем. Відтак, кілька днів на тестових маршрутах можуть бути перебої з безконтактною оплатою.
Фото ЛМР

Водночас, оновлення не впливатиме на користування пільговими картками ЛеоКарт. Готівкова оплата також і надалі обліковуватиметься у системі, повідомляють в ЛМР

«Дякуємо усім, хто користується безготівковою оплатою на тестових маршрутах, адже завдяки вам ми місяць регулярно відслідкуємо як працює функціонал АСОП, і що потрібно вдосконалити зараз, на періоді тестування.

Щоб усунути певні технічні питання, непомітні для пасажира, але важливі для функціонування, нам необхідно запустити оновлення певних елементів, що стосуються платіжних систем. Щоб оновлення пройшло максимально швидко, потребуємо на кілька днів призупинити деякий функціонал», - пояснили у ЛКП «Львівавтодор».

Відтак пасажирам наголошують:

-    якщо під час безготівкової оплати на валідаторі з’явився  червоний хрестик  - то картку відхилено. Відтак, за проїзд необхідно  оплатити готівкою у водія;

-    якщо ж на валідаторі  з’явилася зелена відмітка - оплата успішна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ