Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Будинку профспілок в Києві банер «Слава Україні!» замінять рекламою російської компанії

У центрі Києва на Будинку профспілок замість патріотичного банера «Слава Україні! Героям Слава!» розмістять рекламний банер компанії Vodafone, під брендом якого працює «МТС-Україна», яка є дочірньою компанією російський компанії «МТС». Про це у середу, 9 грудня, повідомляє прес-служба Федерації Профспілок України.

«Фасад Будинку профспілок закриють новим захисним полотном, оскільки стара сітка вже зносилася, що створює небезпеку для перехожих. У власника будівлі – Федерації профспілок України не вистачає коштів на заміну будівельної захисної сітки. У зв'язку з цим була досягнута домовленість із спонсором, який візьме витрати на себе», – йдеться в повідомленні.

На полотні тимчасово буде розміщений логотип Vodafone і емблема Федерації. 

У свою чергу, громадський діяч, видавець документальної книги #Euromaidan Володимир Кадигроб повідомив, що на будівлю вішають рекламу російської компанії, яка переодягнулася в костюм європейського бренду.

«Спочатку в Будинку Профспілок зробили кафе, яке благополучно закрили від гріха подалі. Тепер вішають рекламу на всю будівлю. Тварини. Символічно, якщо це буде одна російська компанія, переодягнена в костюм європейського бренду. Вовк в овечої шкурі, який закриває своїм лого одну з головних ран Майдану», – написав він на своїй сторінці в Фейсбуці. 

 

Сначала в израненном Доме Профсоюзов сделали кафе, которое благополучно закрыли от греха подальше. Теперь вешают рекламу...

Posted by Vladimir Kadygrob on 9 грудня 2015 р.

Як повідомляв НБН, оператор «МТС Україна» підписав договір про стратегічне партнерство з британською компанією Vodafone, що передбачає використання українським оператором бренду Vodafone.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ