Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Дніпропетровщині провели в останню путь полковника Василя Думанського

Учора на Дніпропетровщині провели в останню путь полковника Василя Думанського, позивний "Кордон". Про це повідомило видання "Прикордонник України".
Учора на Дніпропетровщині провели в останню путь полковника Василя Думанського.

Полковник Думанський багато років присвятив службі у прикордонному відомстві, де відповідав за бойову підготовку. Звільнився у запас, але з початком російської агресії пішов добровольцем захищати Батьківщину. Посаду обирав не штабну – а бойову. Керував бойовим підрозділом, передавав свій багатий досвід підлеглим. Попри проблеми зі здоров’ям декілька разів «правдами й неправдами» повертався у стрій, до своїх побратимів. Проте загинув Василь Думанський не на війні, а у ДТП. Керований ним легковик зіткнувся з вантажівкою…. 

Країна втратила справжнього патріота, мужнього і досвідченого воїна. Спочивайте з миром, пане полковнику. Вічна пам'ять.

Знімальній групі телестудії Держприкордонслужби пощастило поспілкуватися з Василем Думанським у лютому 2015 року на позиціях під Горлівкою. Пропонуємо переглянути частину відеозапису, де Василь Степанович розповідає про свій вибір.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ