Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На добудову Охматдиту виділено додатково 200 млн грн

Сьогодні Парламент прийняв рішення щодо виділення 200 млн грн з Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту на завершення будівництва дитячої лікарні Охматдит. Про це повідомили у прес-службі Секретаріату Кабінету Міністрів України.

ʺЗа ініціативи Президента та за підтримки Верховної Ради сьогодні питання  додаткових коштів для завершення будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу Охматдит знято. І новий корпус буде запущено вже в наступному році. А це означає, що діти отримуватимуть якісне лікування в сучасній лікарніʺ, - коментує Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.  

Глава Уряду підкреслив, що 200 млн грн – це та необхідна сума, яка дозволить закінчити будівництво, і Уряд докладе всіх зусиль, щоб об’єкт був зданий в експлуатація в першому кварталі наступного року.

Нагадаємо, у квітні цього року було відкрито першу частину нового корпусу Охматдиту. Комплекс оснащений сучасним медичним обладнанням для прийому пацієнтів зі складними діагнозами. Весь комплекс оновленого ʺОхматдитуʺ складе більше 67 тис. кв. м – кілька блоків, в яких будуть розміщуватися 10 сучасних хірургічних відділень, 5 онкологічних і гематологічних відділень і діагностичне відділення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ