Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події  |  Війна з Росією

На Донбасі БМП окупантів розчавила автомобіль, двоє осіб травмовано

Обстановка вздовж лінії розмежування сторін набуває ознак деескалації, що пов’язано зі зменшенням застосування противником важкого озброєння. Водночас, противник у порушення домовленостей щодо повного припинення вогню здійснював демонстраційні (провокаційні) обстріли із застосуванням мінометів (82-мм, 120-мм), озброєння та стрілецької зброї позицій підрозділів сил АТО на Авдіївському, Курахівському та Маріупольському напрямках. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Центр інформаційного протиборства Південного ВО ЗС РФ залучає підрозділи 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ для зйомок постановочних пропагандистських відеосюжетів, з метою дезінформації про дотримання противником режиму повного припинення вогню у районі ЯСИНУВАТА та АВДІЇВКА.

Незадовільна організація регулювання рухом військових колон комендантською службою та низький рівень підготовки механіків-водіїв бойових машин підрозділів 2 АК ЗС РФ призводить до скоєння ДТП під час переміщення техніки через населенні пункти.

12 лютого ц.р. у ГОЛУБІВКА, не справившись з управлінням механік-водій бойової машини піхоти 4 окремої мотострілецької бригади скоїв наїзд на автомобілі місцевих мешканців, у результаті травмовано двоє цивільних осіб та пошкоджено їх автомобілі.

Водночас, у з’єднаннях і частинах 2 АК (Луганськ) ЗС РФ продовжується розкрадання майна
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ