Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі внаслідок обстрілів загинув український захисник

Як повідомив прес-центр штабу АТО, внаслідок ворожого вогню, на жаль, загинув один український воїн, ще одного нашого оборонця було поранено. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким захисника, який віддав життя за мирне майбутнє України.

У районі ведення бойових дій російсько-окупаційні війська продовжили обстрілювати українських захисників.

"На Луганському напрямку ворог активізувався поблизу Новолуганського, Світлодарська і Зайцевого. Тут загарбники вели вогонь по наших позиціях з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Декілька пострілів з кулеметів пролунали неподалік Новгородського.

З гранатометів різних типів противник також обстрілював захисників Катеринівки, а по оборонцях Попасної - вів вогонь з мінометів калібру 82-мм. Проте, найбільш активно ворог обстрілював оборонців Кримського. Поблизу цього прифронтового населеного пункту незаконні збройні формування застосували 120-ти та 82-мм міномети, гранатомети і стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

Загалом, від початку доби, зафіксовано 8 обстрілів оборонних укріплень сил АТО з боку російсько-окупаційних підрозділів.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ