Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі за добу загинули двоє солдатів - штаб АТО

На Донбасі за добу загинули двоє солдатів - зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 24 березня 2017 року

Російсько – терористичні війська продовжують вести інтенсивний вогонь по позиціях сил АТО. З початком доби зафіксовано 48 обстрілів. Найбільше їх було на Донецькому напрямку. По позиціям поблизу населеного пункту Зайцеве ворог вів вогонь з гранатометів та кулеметів, також на даному напрямку зафіксовано використання противником артилерії калібру 152мм. Гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети російсько-окупаційні війська використовували поруч Авдіївки та Майорського, згодом долучивши до обстрілів міномети калібру 120мм. А по позиціях поблизу шахти Бутівка українських захисників обстрілював танк. По українським позиціям поблизу Троїцького ворог вів вогонь з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку, позиції українських захисників поблизу Широкиного та Водяного ворог обстрілював з мінометів калібру 120мм та 82мм. Поблизу Водяного морських піхотинців обстрілював снайпер.

На Луганському напрямку, по позиціям неподалік Новозванівки ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів.

Під час ворожого обстрілу поранено мешканця Авдіївки.

З початком доби загинули двоє українських захисників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ