Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі загинув військовий, ще двох поранено

Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник обстріляв позиції наших військ вісім разів, в тому числі один раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" злочинці двічі обстріляли з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї позиції наших захисників поблизу міста АВДІЇВКА, а також зафіксовано роботу ворожого снайпера; 

поблизу селища ВОДЯНЕ – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї та з гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту ПАВЛОПІЛЬ.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці двічі обстріляли позиції українських військових з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту КРИМСЬКЕ та з гранатометів поблизу населеного пункту ЗАЙЦЕВЕ. 

Також позиції наших військ були обстріляні в районі ХУТОРА ВІЛЬНИЙ з мінометів калібру 120 мм. та стрілецької зброї.

Внаслідок підступних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних загинув та двоє отримали поранення.

Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ