Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Війна з Росією

На Донеччині гвардійці Об’єднаних сил взяли участь у офіцерському балі

Гвардійці Об’єднаних сил взяли участь у офіцерському балі. Він пройшов у Добропіллі, що на Донеччині. Захід був приурочений до Дня Збройних Сил України та відбувся вже вдруге. Про це йдеться у повідомленні прес-служби угруповання НГУ ОС

Живі скульптури. Світло різних кольорів. Оркестр. Десятки пар, які кружляли залом у полонезі, вальсі та польці. Жінки – у вечірніх сукнях. Кавалери у військових одностроях. Саме таким запам’ятався цьогорічний офіцерський бал.

Пари готувалися до свого виступу ретельно та заздалегідь.

«Для мене велика честь, що мені надали змогу взяти участь у другому офіцерському балі на Донеччині. Танцюю з дівчиною з місцевого танцювального колективу. Вона займається танцями на професійному рівні. Ми з нею познайомились на тренуванні. Готувались про три-чотири рази на тиждень», – поділився старший лейтенант Костянтин Світайло.

Бал пройшов під егідою командування операції Об’єднаних сил та керівництва Донецької облдержадміністрації. Відтак на присутніх чекали також вітальні промови та нагороди, які отримали військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби України тощо. Загалом були запрошені офіцери всіх підрозділів, які несуть службу в Донецькій області, а також почесні гості. Серед присутніх було багато сімейних пар, деякі з дітьми.

«Війна не вщухає вже п’ятий рік поспіль. Але має бути місце і для миру в серці кожного офіцера. Я щиро дякую за надану можливість відчути подих миру та спокою на мирній території Донецької області», – заявив Командувач операції Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв.

«Останні роки показали, що найнадійнішим союзником українського народу є його власна армія. Тільки завдяки їм Україна має можливість мирно жити та розвиватися, будувати нове життя»,–додав заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз.

У рамках балу також пройшов традиційний благодійний аукціон, лотами якого стали роботи дітей Донеччини. Зібрані кошти підуть обладнання для військових медиків. Організатори сподіваються, що подібні бали стануть доброю традицією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ