Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Донеччині молода жінка задушила свою новонароджену дитину

Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом вбивства матір’ю в Дружківці (Донецька область) своєї новонародженої дитини. Про це в неділю, 15 травня, НБН повідомили в прес-службі Краматорської місцевої прокуратури.

«Встановлено, що увечері 13 травня в результаті домашніх пологів у 23-річної мешканки міста Дружківки народилась дівчинка вагою 3 кг 450 г та зростом 55 см, яка згодом померла. За попередніми даними, смерть дитини сталася внаслідок асфіксії (удушення)», – йдеться в повідомленні. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 117 КК України (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини). На даний час мати померлого немовля знаходиться у лікарні.

Правоохоронцями проводяться необхідні слідчі дії щодо встановлення усіх обставин смерті новонародженої.

Наразі вже встановлено, що з 2006 року вказана жінка перебуває на обліку в правоохоронних органах за бродяжництво і притягувалась до адміністративної відповідальності за крадіжку.

Окрім померлої дівчинки, породілля має ще двох неповнолітніх дітей – 4-річну доньку та 3-річного сина.

Досудове розслідування за фактом смерті її третьої дитини триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ