Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На дорогах Львівщини очікується ожеледиця

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області 11 грудня на дорогах ожеледиця, - інформують у прес-службі ДСНС Львівськоїобласті.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.

Рухайтесь серединою тротуару, не слід ходити краєм проїзної частини дороги. Особливо це небезпечно на слизьких шляхах. Якщо ви впали і відчули біль в голові, чи в суглобах, нудоту, негайно звертайтесь до травмпункту.
Переходьте дорогу лише у встановлених місцях. Будьте особливо уважними та обережними у вечірню та нічну пору доби. Не з’являйтеся раптово на проїзній частині дороги. По можливості, виділіть себе світловідбиваючими елементами.

За умов поганих погодних умов – ожеледиці – особливо треба бути пильним водіям. Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. При наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму. Не забувайте увімкнути габаритні вогні чи протитуманними ліхтарі.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ