Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Дрогобиччині завершився табір "Юний Рятувальник"

На базі реколекційно-просвітницького центру "Еммануїл" у місті Дрогобич проходив табір "Юний рятувальник". Про це повідомляє ДСНС Львівщини.
Фото: ДСНС Львівщини

Протягом п'яти днів цей табір об'єднав юних надзвичайників. Під пильним керівництвом досвідчених наставників та фахівців діти не лише здобували важливі життєві навички, але й відчували себе частинкою справжнього рятувального колективу. Щодня вони відкривали для себе щось нове: від основ безпеки до тонкощів надання першої допомоги, від активних спортивних занять до захопливих конкурсів і вікторин.

Кожен день був насичений різноманітними тренуваннями, рятувальними симуляціями та вивченням пожежної безпеки.

Діти вчилися швидко та правильно реагувати на небезпечні ситуації, надавати домедичну допомогу та діяти злагоджено у команді. Ці знання та навички стали для них не лише цікавим досвідом, але й важливим внеском у їхнє майбутнє.

Табір "Юний рятувальник" став для кожного учасника джерелом натхнення та віри у власні сили. Кожна дитина повернулася додому з багажем нових знань, умінь та незабутніх вражень.

Ці дні залишаться у серцях дітей назавжди, адже вони стали частинкою великої рятувальної родини, де підтримка, знання та дружба – це головні цінності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ