Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На думку львів'ян, новобудови зводить з порушеннями

Значна частка мешканців Львова (57,4%) вважає, що більшість новобудов в їхньому місті будується з певними порушеннями чинного законодавства – такі дані дослідження «Львівський омнібус», проведеного Центром досліджень та комунікацій «Active Group» у січні 2017 року.

Львів’янам пропонувалось відповісти на запитання «яка частка новобудов у вашому місті будується із дотриманням всіх законів та нормативів?».

Відповідно до результатів опитування, третина львів’ян вважає, що більшість новобудов дотримуються відповідних вимог. З них 7,2% відповіли, що «практично всі», а 25,8% – що «більша частина». Понад половина респондентів мають протилежну думку. Зокрема, 34,1% відповіли, що «менша частина» новобудов дотримується всіх законів при будівництві, а 10,5% – що «таких практично немає». Тих, хто вважає, що «неможливо вести будівництво, дотримуючись всіх вимог», виявилось 12,8%. Не визначились із відповіддю 9,7% опитаних мешканців Львова.

Дослідження відбувалось 14 та 15 січня у рамках проекту «Львівський омнібус». Загалом опитано 1675 респондентів. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,2%. З публічним звітом досліджень можна ознайомитись за посиланням.

Довідка

Проект міських омнібусів компанії «Active Group» розпочався у червні  2015 року. В рамках проекту проводяться регулярні (щомісячні) опитування для декількох замовників із різними завданнями, які спільно його фінансують.

В кожному опитуванні є запитання, ініційовані компанією «Active Group» з метою їх подальшої публікації для широкого загалу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ