Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На двох шахтах Донеччини сталися обвали: загинув гірник

У Вугледарі на шахті “Південнодонбаська №1” загинув один гірник. У Торецьку госпіталізовано двох людей, одного розшукують. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП в Донецькій області.

Вночі 12 квітня до Торецького відділення Бахмутського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера ДП “Торецьквугілля”про те, що на 9 уступі, дільниці №95 шахти “Північна” трапився обвал перекриття породи.

Всього на нічну зміну на шахту заступило 15 чоловік, троє з них — на вказану ділянку. Двоє працівників госпіталізовані до ЦМЛ Торецька. Одна людина опинилася під завалами. Наразі доля її невідома. Інші гірники самостійно піднялися на поверхню. Гірнично-рятувальні пошукові роботи тривають. Попередня правова кваліфікація ч.1 ст. 272 Кримінального кодексу України.

Ввечері того ж дня до Вугледарського відділення Волноваського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на дільниці шахти “Південнодонбаська №1” стався обвал породи. У результаті загинув гірник. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції у повному складі. Попередня правова кваліфікація ч.2 ст. 272 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці з'ясовують обставини подій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ