Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На фасаді сервісного центру МВС у Львові встановили кнопку термінового виклику поліції

Це перша «тривожна кнопка» встановлена у сервісному центрі МВС на території Львівщини.

Фото: Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Львівській області

Про це йдеться на сайті Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області. 

«Встановлення кнопки термінового виклику поліції у Територіальному сервісному центрі МВС є необхідним заходом для забезпечення безпеки. Це дозволить нашим працівникам та клієнтам швидко звернутися до поліції за допомогою, якщо вони стануть свідками порушення громадського порядку чи надзвичайної ситуації», — сказав начальник сервісного центру МВС № 4641 Олександр Собчук.

Фото: Регіональний сервіснийцентр ГСЦ МВС у Львівській області

Завдяки тривожній кнопці, кожна людина, яка стала свідком правопорушення чи опинилась в небезпеці, може викликати поліцію без мобільного телефону. Кнопки працюють цілодобово, навіть під час екстрених відключень світла, адже мають резервне живлення.

«Звичайно, встановлення систем термінового виклику поліції, або як ще їх називають «Тривожні кнопки», допоможе підвищити ефективність роботи поліції, забезпечивши швидкий доступ до інформації про надзвичайну ситуацію та місцеперебування потенційного злочинця», — повідомив начальник центру технічної охорони УПО Львівської області майор поліції Андрій Іваненко.

Також у центрі додали, що встановлення систем термінового виклику поліції проведуть у всіх територіальних сервісних центрах МВС області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ