Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Франківщині селяни перекрили автошлях Стрий - Мамалига

У четвер, 20 травня, у зв'язку з черговим перенесенням капітального ремонту дорожнього покриття дороги Долина - Велика Тур’я, активісти перекрили трасу Стрий – Мамалига у місті Долина.

Про це інформує Суспільне.

Близько тридцяти місцевих мешканців безперервно рухаються пішохідним переходом на вулиці Антоновича.

Євген Чулуп мешкає в селі Новичка Калуського району. Чоловік — один з тих, хто вийшов на мітинг.

"Ми вже неодноразово збиралися на акцію протесту, тому що дорога Долина - Велика Тур’я — у катастрофічному стані. Не можна проїхати. Автобус їде майже дві години. Всі працюють, щодня їдуть тією дорогою. Легковим транспортом взагалі не можна проїхати. Автомобілі псуються. А щодо швидкої, то, якщо вона швидко їхатиме, то зламається, якщо повільно, то вже і тієї допомоги не потрібно буде", — каже Євген Чулуп.

За його словами, минулого року на ремонт шляху було виділено 15 мільйонів гривень. З них використали майже 9 мільйонів. Дорогу почали ремонтувати в листопаді.

"Якраз мав випсати сніг. У грудні з’явилася вибоїна на цій дорозі, хоча фірма давала гарантію на десять років", — каже протестувальник.

Шлях Долина - Велика Тур’я перебуває на балансі ДП "Дороги Прикарпаття".

За інформацією поліції, близько тридцяти місцевих жителів безперервно рухаються пішохідним переходом на вулиці Антоновича.

До охорони публічного порядку залучено 10 долинських правоохоронців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ