Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На фронті загинув Василь Кулай із Равщини: у громаді оголосили дводенну жалобу

23 червня, о 10.40 год, внаслідок обстрілу під час виконання бойового завдання у Лисичанську Луганської області загинув мешканець села Гійча Львівського району Василь Кулай.
Василь Кулай

Про це інформує Рава-Руська міська рада.

Василь Кулай народився 24 квітня 1970 року. Він був сержантом 3 відділення 2 взводу роти охорони вйськової частини А4053.

У Захисника залишились двоє повнолітніх дітей та дружина.

Завтра, у середу, 29 червня відбудеться зустріч та похорон Героя Василя Кулая.

Орієнтовно о 13.30 год кортеж з тілом Захисника прибуде у Раву-Руську (зустріч біля каплички), після чого відправиться у Гійче, де у церкві Введення в Храм Пресвятої Богородиці відбудеться чин похорону.

Поховають Василя Кулая на сільському цвинтарі Гійча 29 червня.

У зв’язку із загибеллю Кулая Василя Григоровича при виконанні службових обов’язків в ході повномасштабного вторгнення росії на територію України, з метою вшанування пам’яті загиблого та відповідно до розпорядження міського голови Рави-Руської № 122 від 28 червня 2022 року, у Рава-Руській міській територіальній громаді 28-29 червня 2022 року оголошено Днями жалоби.

Всім підприємствам, установам та організаціям на знак жалоби за загиблим воїном необхідно приспустити Державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях.

Розважальним закладам Рава-Руської міської територіальної громади скасувати проведення розважально-концертних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ