Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На хабарі попався чиновник "Укроборонпрому"

Начальника одного з відділів "Запорізький державний авіаційний ремонтний завод "МіГремонт" ДК "Укроборонпром" затримали на хабарі.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Військової прокуратури Південного регіону України.

"Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону спільно зі співробітниками слідчого управління ГУ Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводження працівників Управління захисту економіки в Запорізькій області Департаменту захисту економіки Нацполіції України викрито факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником матеріально-технічного забезпечення ДП "Запорізький державний авіаційний ремонтний завод "МіГремонт" Державного концерну "Укроборонпром", – повідомили у військовій прокуратурі.

За даними слідства, за безперешкодне укладення договорів на поставку продукції до ДП "ЗДАРЗ "МіГремонт" службова особа державного підприємства вимагав від директора приватного підприємства 10% від суми договору.

У грудні минулого року начальник відділу державного підприємства одержав для себе частину неправомірної вигоди – 4 700 грн. Передача цієї суми відбувалася під контролем правоохоронців. Сьогодні ж, 4 січня, після одержання другої частини обумовленої суми хабара в розмірі 3 тисяч грн чиновника затримали у порядку ст. 208 КПК України.

"Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Військовою прокуратурою вказаній особі готується повідомлення про підозру у вчиненні корупційного злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, чиновника однієї з районних адміністрацій Харківської міської ради спіймали на систематичному одержанні хабарів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ