Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Херсонщині презентували литовський проект "Моя школа"

Сьогодні, 30 січня, представники литовської компанії NEVDA зустрілись із заступником голови облдержадміністрації Андрієм Балонєм та представили інноваційний проект "Моя школа", з сучасними освітніми технологіями.

За словами керівника Егідіуса Гайдамавічуса проект "Моя школа" передбачає для школярів електронну систему оцінок, розкладу та відвідування. Про це інформує Херсоньска ОДА.

"Це не тільки оцінки та план навчання, це життя школи і після уроків, повний контроль батьків за навчальним процесом, тобто проект повністю охопить життя школи і що навколо неї", - підкреслив, презентуючи програму Егідіус Гайдамавічус.

Проект "Моя школа" литовські партнери презентували директорам загальноосвітніх закладів області. Він був  розроблений ще в 2004 році, але  може бути сьогодні корисним  для учнів, батьків та вчителів.

Програма є безпечною у використанні, наголошують литовські фахівці, вона перекладена на українську мову, адаптована до українських законів і доступна кожному, хто має браузер.

Під час презентації проекту представники литовської компанії наголошували, що зацікавлені у співпраці з нашою областю та відкриті до будь-яких пропозицій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ