Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Херсонщині військовий комісар перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння скоїв ДТП

Як повідомили в прес-службі Сухопутних військ ЗС України, 3 серпня 2018 року близько 21.00 в смт Чаплинка Херсонської області військовий комісар Чаплинського районного військового комісаріату майор Олександр Андрєєв скоїв дорожньо-транспортну пригоду, не впоравшись з керуванням транспортним засобом.

За попередніми результатами перевірки правоохоронних органів, ДТП сталася з вини військового комісара, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння. В результаті ДТП дві цивільні особи загинули на місці.

Відповідно до наказу командувача військ оперативного командування “Південь” призначено службове розслідування.

Згідно рішення Командувача Сухопутних війск Збройних Сил України військового комісара Чаплинського районного військового комісаріату, звільнено з лав Збройних Силах України та позбавлено військового звання відповідно до чинного законодавства.

Поки військовослужбовці захищають український народ на Донбасі, знаходяться ті, хто ганьбить армію та несе небезпеку своєму ж народу на мирній землі. Сівши за кермо в нетверезому стані даний офіцер в своїй особі зганьбив Збройні Сили України і втратив свою честь не лише як офіцера, але і як людини.

Відтак, будь які порушення вимог Правил дорожнього руху, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння або під впливом наркотичних чи таксичних речовин будуть мати гідну правову оцінку і винні особи нестимуть повну відповідальність.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблих…

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ