Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Херсонщині завдяки обов'язковій евакуації убезпечили 90 дітей

На Херсонщині, де триває обов’язкова евакуація дітей із батьками або законними представниками з 23 населених пунктів, поліцейські, волонтери та органи влади евакуювали з-під обстрілів у безпечні місця 90 дітей.
Фото - Поліція Херсонської області

Про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області.

«На Херсонщині триває обов’язкова евакуація дітей із батьками або законними представниками з 23 населених пунктів, які посилено обстрілює російська армія», - йдеться у повідомленні.

Як зазначив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонської області Віталій Сайфутдінов, із часу проведення заходів із-під обстрілів вивезено уже 90 дітей і ця робота триває. За його словами, діти в цих зонах живуть у постійному страху, не мають доступу до освітніх та медичних послуг. Кожен день їх життя може виявитися останнім, адже ворог по кілька разів на добу б’є по населених пунктах з авіації та іншого важкого озброєння.

Підкреслюється, що евакуаційні заходи проводилися швидко, поліцейські завчасно визначеними та відносно безпечними маршрутами доправили сім’ї до пунктів, де передали волонтерам та представникам місцевої влади. У поліції підкреслюють, що людей не полишать наодинці з бідою, а допоможуть із розселенням на новому місці та оформленням необхідних виплат. Родина з Веселого вирішила не полишати область, а тимчасово пожити у селищі, яке не обстрілює російська армія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ