Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Хмельниччині хлопець зарубав пенсіонера

У Старокостянтинівському районі Хмельницької області 17-річний хлопець зарубав 85-річного пенсіонера та викрав його заощадження. Повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

“Юнак проник до помешкання посеред ночі, вибивши вхідні двері, і напав на сплячого дідуся. Пенсіонер навіть не встиг зчинити опір. Завдавши потерпілому декілька ударів по голові принесеною із собою сокирою, молодик знайшов під подушкою 1 000 гривень і втік”, - повідомили у прес-службі.

За словами правоохоронців, у хаті разом з дідусем мешкала його доросла онука, яка прокинулася від шуму, помітила та впізнала зловмисника — хлопець був родом з їхнього села та раніше бував у будинку.

“Молода жінка покликала на допомогу родичів і сусідів, які сповістили про злочин правоохоронців та затримали підозрюваного до приїзду працівників поліції. Хлопець встиг викинути знаряддя вбивства у місцевий ставок, де його згодом відшукали криміналісти”, - розповіли у прес-службі.

Наразі кримінальне провадження розпочато за ч. 2 статті 115 (навмисне вбивство) та ч. 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як стало відомо у ході розслідування, за хлопцем уже тягнеться низка майнових злочинів, вчинених у Старосинявському районі області, за які він незабаром мав постати перед судом.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ