Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На капітальний ремонт Стрийського парку потрібно 5 млн грн

На капітальний ремонт Стрийського парку потрібно 5 млн грн. Про це сьогодні розповіла начальник відділу благоустрою Розалія Горгут.
„Цього року на утримання парків і лісопарків міста виділили 1 млн 657 тис грн. Зокрема, на благоустрій Стрийського парку цього року виділено 352 тисячі гривень. За ці кошти нам вдасться відремонтувати головну алею парку і, можливо, частково один із фонтанів, а на решту робіт грошей не вистачить. Тому я хочу звернутися до меценатів і підприємців з проханням пожертвувати кошти на благоустрій парку. Також біля головної алеї парку розміщені малі архітектурні форми, в яких можна проводити торговельну діяльність, і місто може надати їх в оренду за умови, якщо навколо буде налагоджено благоустрій і буде її відреставровано”, – зазначила Розалія Горгут.
Цього року відділ благоустрою міста  планує  відновити джерела в парку «Залізна вода», благоустрій карстових озер в районі Наукова-Стрийська, озера у парку «Бондарівка» та озера «Зелене око». У парку ім. І. Франка планують зробити  нову тверду доріжку, оскільки стару м’яку постійно розмиває опадами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ