Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На комплексну програму "Безпечна Львівщина" скерують 39,4 млн грн

Сьогодні, 16 березня, на сесії Львівської обласної ради затвердили Комплексну програму «Безпечна Львівщина». Про це інформує пресслужба Львівської обласної ради.

Окремим пунктом програми визначено впровадження єдиної системи відеоспостереження,  яку планують поширити на усю територію області із залученням новоутворених громад. Щоденну інформацію збиратимуть у штабі Головного управління Нацполіції. На думку розробників програми, це дасть можливість оперативно відстежувати порушення на дорогах, вулицях, у громадських місцях та реагувати на них.

Значну увагу в реалізації програми також приділено забезпеченню кібербезпеки та захисту від хакерських атак.

Також частину коштів програми скерують на забезпечення готовності систем оповіщення і зв’язку цивільного захисту області, організацію рятування на водах, забезпечення функціонування пунктів управління цивільного захисту області, організацію та підтримання у готовності системи територіальної оборони області, створення та забезпечення функціонування пожежно-рятувальних підрозділів, сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівщини.

Загалом у 2021 року на реалізацію усіх заходів програми депутати обласної ради виділили 39,4 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ