Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На контрольних пунктах в'їзду-виїзду в зоні АТО в чергах до 70 авто

Обстановка в контрольних пунктах в'їзду/виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО, що пов’язана з пропуском осіб та транспортних засобів, залишається динамічною. Загальний пасажиро-транспортний потік залишився на рівні попередньої доби. Контрольні пункти продовжують працювати в штатному режимі. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Всього через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ «Зайцеве» – 4220 осіб та 957 транспортних засобів; КПВВ «Мар’їнка» – 2979 осіб та 846 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» – 4040 осіб та 1325 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» – 1434 осіб та 405 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» – 1420 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування в КПВВ «Зайцеве» очікувало 30 та 40 транспортних засобів, які слідували на в’їзд з неконтрольованої території та виїзд відповідно. На КПВВ «Мар’їнка» перебувало по 50 автівок в обидва напрямки. Перед контрольним пунктом «Новотроїцьке» черга з 70 та 35 автомобілів на в’їзд та виїзд. На «Гнутовому» черги на в'їзд та виїзд не було.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ