Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині поліція вилучила фальсифікованої кави на два млн грн

Працівники обласного управління захисту економіки, Бориспільського відділу поліції та Бориспільської місцевої прокуратури вилучили понад 250 кг контрафактної продукції, - Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Правоохоронці викрили підпільне виробництво кавової продукції відомих торговельних марок. Фальсифікована продукція була представлена декількома видами: зернова кава, розчинна та кавові напої. Для продажу використовували торгові знаки світових виробників даної продукції. 

Працівники управління захисту економіки в Київській області, Бориспільського відділу поліції та місцевої прокуратури встановили місце знаходження цехів та місця збуту такої продукції. 

Під час проведення санкціонованих обшуків фальсифікат вилучили не тільки на підпільних виробництвах, але і у точках її реалізації. Крім того, поліцейські вилучили устаткування, необхідну тару та записи з «чорновою» бухгалтерією.

Загалом поліцейські вилучили понад 250 кг продукції на суму 2 мільйони гривень.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ