Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині провели 18 обшуків через розкрадання лісу й податки

У Київській області розкрили незаконну схему з реалізації неврахованих обсягів лісу і ухиленню від сплати податків і провели 18 обшуків у цій справі.

Як повідомляє перший заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан, до розслідування долучилися співробітники податкової міліції, прокуратури й Служби безпеки України.

"У рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за низкою статей, було встановлено, що два підприємства, засновником яких є одна і та ж особа, організували протиправну схему по реалізації через зазначені підприємства неврахованих обсягів лісу, які супроводжувалися підміною документів про лісоматеріали без відповідного відображення в обліку", – йдеться у повідомленні.

"Крім цього, організатор схеми, відбивши в податковій звітності безтоварні операції з рядом фіктивних підприємств, ухилився від сплати податків на суму 3,1 мільйона гривень", – інформує ДФС.

У результаті 18 обшуків, проведених у Києві та Київській області, виявили та вилучили майже 120 тисяч гривень готівкою, 10 печаток, бухгалтерську документацію, а також документи про зберігання і реалізацію лісу.

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ