Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині викрили наркопритон

У Миронівському районі Київської області працівники поліції затримали 35-річного чоловіка, який за місцем свого проживання організував притон з незаконного вживання та виготовлення наркотичного засобу «дезоморфін». Про це Гал-інфо повідомили у Відділі комунікаціїполіції в Київській області.

23 липня під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні 35–річного мешканця села Владиславка оперативники виявили предмети та препарати, за допомогою яких господар виготовляв наркотичні засоби.

Крім цього, в приміщені будинку, окрім господаря, були присутні наркозалежні люди, які у своїх показах підтвердили причетність чоловіка  до організації у себе вдома місця для незаконного вживання та виготовлення «дезоморфіну».

За даним фактом слідчими Миронівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. Правоохоронці з’ясовують канали постачання та збуту наркотичних речовин. Досудове слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ