Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Китайський новий рік у Львові - парад «живих» драконів

У Львові відбудеться грандіозна святкова хода «живих» драконів – традиційних символів святкування у рамках ІІ Міжнародного фестивалю «Китайський Новий рік в Україні». Парад розпочнеться 9 лютого о 17.00 на східній стороні пл. Ринок та пройде центральними вулицями Львова, запрошуючи мешканців та гостей міста на святкування. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради,

Хода супроводжуватиметься китайською новорічною музикою, танцями та хлопавками. Парад «живих» драконів максимально точно відтворюючи традиційне для Китаю дійство.

Крім параду «живих» драконів, гостей Фестивалю очікують такі цікаві розваги: феєричне лазерне шоу, виступ фольклорних колективів Китаю та України, знайомство з героями найпопулярніших китайських мультфільмів, майстер-класи зі східних єдиноборств, незабутня дитяча анімація на ковзанці, показ фільму про традиції Китаю, ярмарок-презентація традиційних китайських страв, грандіозний феєрверк, запальне диско просто неба.

Святкування Китайського нового року в Україні завершиться традиційним Святом ліхтарів (Юаньсяоцзе – Денцзе), який настає на 15-й день нового року.

Організатор: Міжнародна громадська організація «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» та Академія традиційного гунфу. Співорганізатор: компанія «Events-L». Партнери: Львівська міська рада та Львівська обласна державна адміністрація.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ