Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На лінії розмежування затримано жінку з документами вбитого бойовика "ДНР"

1/2
На контрольному пункті в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" прикордонники виявили у жінки, яка прямувала до Маріуполя, документи на загиблого члена угруповання "ДНР". Про це повідомила у Facebook прес-служба Державної прикордонної служби.

"Сьогодні у контрольний пункт в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» прибула громадянка України. Вона прямувала з Макіївки до Маріуполя. Під час перевірки у жінки виявили військовий квиток так званої «ДНР», виданий на іншу особу та кілька документів на цю ж особу, що видавалися на тимчасово непідконтрольній українській владі території в Донецькій області", - йдеться в повідомленні.

У жінки знайшли медичне заключення про причину смерті, в якому вказано, що смерть настала внаслідок множинних вогнепальних поранень тіла, і свідоцтво про смерть.

Також в українки були фотокартки особистого характеру, де громадянин, на ім'я якого видані документи, зображений зі зброєю на військових позиціях. Зі слів громадянки стало відомо, що вона прямувала для оформлення документів у зв'язку зі смертю свого онука.

ДПС додає, що жінку передали представникам СБУ для проведення подальших фільтраційно-перевірочних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ