Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

На Луганщині, на одному з навчальних полігонів пройшли тренування снайперів

На Луганщині, на одному з навчальних полігонів пройшли тренування снайперів окремої механізованої бригади, що виконує завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил.
Фото: ООС

Стрільби проходили під керівництвом досвідчених інструкторів. Військовослужбовці відточували свою майстерність у тому, як скритно підійти до цілі, облаштувати позицію, правильно здійснити влучний постріл з урахуванням напрямку та швидкості вітру, а також інших атмосферних явищ. Снайпери запевняють - лише постійна практика допомагає досягти гарного результату.

- Наші хлопці виконують бойові стрільби по кілька разів на місяць. Працюють парами на робочій дистанції від 700 до 1200 метрів, - розповідає командир взводу снайперів. - На дистанції 1200 метрів кожен з бійців впевнено вражає грудну мішень. Працюють як вдень, так і вночі. Для роботи у темну пору доби використовують тепловізійні приціли.

За словами керівника занять, всі військовослужбовці впорались із поставленим завданням та продемонстрували високий рівень бойового вишколу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ