Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал  |  Війна з Росією

На Луганщині затримали росіянина, який хотів стати терористом

Прикордонники зі складу ООС затримали громадянина Російської Федерації, який намагався потрапити до лав незаконно збройних формувань. Про це інформує прес-центр ООС.
Фото - прес-центр ООС.

Прикордонники Луганського загону Державної прикордонної служби України зі складу операції Об’єднаних сил затримали громадянина РФ за спробу порушення державного кордону України.

Інформацію про можливе порушення кордону правоохоронці отримали від дільничного інспектора. До ймовірного місця правопорушення відразу висунувся прикордонний наряд . В результаті було затримано 40-річного громадянина Російської Федерації, який мав при собі лише військовий квиток. 

Під час фільтраційних заходів правоохоронцями було встановлено, що чоловік є уродженцем міста Вороніж Російської Федерації. Правопорушник розповів, що неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі на території Росії за грабіж та крадіжку. А, приблизно, в травні 2019 року у нього виник конфлікт з кримінальним авторитетом. У зв’язку з цим він вирішив вдатися до втечі, та мав намір потрапити до так званої «ЛНР», та вступити в лави незаконних збройних формувань, щоб брати участь у збройному конфлікті РФ з США. В подальшій розмові, останній пояснив, що США здійснюють керівництво Україною. Такі висновки він зробив в результаті перегляду російського телебачення.

Стосовно затриманого громадянина РФ складено адміністративні матеріали за спробу порушення державного кордону. Вживаються заходи щодо прийняття подальшого правового рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ