Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Луганському напрямку бойовики застосовували зброю 7 разів

Сьогоднішній день у районі проведення АТО відзначився активізацією російсько-окупаційних угруповань на Луганському напрямку - лише тут зафіксовано 7 випадків застосування ворогом зброї, - повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Вночі бойовики тричі обстрілювали наші позиції в районі Новозванівки з мінометів калібру 82 міліметри, озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї. Крім того, злочинці тричі били по українських укріпленнях неподалік Новоолександрівки, а на підступах до селища Новотошківське працював ворожий гранатомет", - йдеться в повідомленні.

Поблизу Мар’їнки загинуло 2 військовослужбовців ЗСУ, ще 5 - поранено

На кожен обстріл ворога українські військові оперативно відповідали прицільним вогнем. 

На територіях, не підконтрольних українській владі, російське окупаційне командування розпочало процес поділу бойовиків за принципом «благонадійності».

Ватажки бандформувань складають списки осіб, які побували у полоні, мають судимість або родичів в Україні. У подальшому з цих осіб планується створення передових підрозділів, які фактично стануть «розхідним матеріалом». Окремі командири бойовиків за хабарі пропонують «підчистити» біографію злочинців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ