Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині 13 підлітків отруїлися питною водою

У місті Червонограді сталося отруєння 13 неповнолітніх питною водою. Як повідомили „Гал-info” у Центрі громадських зв’язків ГУМВС України у Львівській області, учора, 29 січня, у Червоноградський МВ ГУ МВСУ у Львівській області надійшло повідомлення від диспетчера "01" Д., про те, що в період з 23.01.2008 року до 29.01.2008 року в інфекційне відділення ЧЦМЛ госпіталізовано 13 неповнолітніх осіб віком до 15 років з діагнозом ротавірусний ентерит, які перебувають на стаціонарному лікуванні.
Фактор зараження – це питна водопровідна вода. На наявність даної інфекційної захворюваності санепідемстанцією м. Червонограда з питної води в лабораторних умовах було проведено 61 пробу вірусобактерологічного обстеження: з яких 35 вірусологічно- позитивних та 26 бактерологічно-позитивних.
Для запобігання розповсюдження інфекції через воду на станціях 2-го підйому збільшено вміст концентрації залишкового активного хлору, на виході з РЧВ до 2.0-2.2 мл на 1 дм. куб. з розрахунку на підтримку в розвідній мережі міста концетрації залишкового активного хлору на рівні 0.5-1.0 мл. на 1 дм.куб. про, що МКТ "Червоноградводоканал" проведене інформування населення місцевим радіомовленням.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ