Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині 20 бездомних осіб взяли участь у триденному проєкті

Завершився 3-денний проєкт для бездомних "Життя під час подорожі". Про це повідомили 13 листопада Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Його організувала ДМГО «Спільнота взаємодопомоги «Наша Хата». Проєкт реалізовано за фінансової підтримки департаменту соціального захисту населення.

Захід проводили в Агрооселі «Сімейний маєток Сташека», що у старому селі на Пустомиівщині.  У ньому взяло участь 20 людей.

У перший день проєкту психолог провів роботу з безхатьками та прочитав лекцію на тему «Відпочинок потрібен усім». Під час бесіди зосередились на думці, що відпочивати можна продуктивно та без алкоголю.

На другий день відбулась екскурсія до церкви Святого Юра в Дрогобичі. На думку психологів, віра є важливою складовою подолання складних життєвих обставин, у яких опинились бездомні. Відтак, опісля учасники  поділились враженнями та провели роботу з психологом про власне бачення щасливого життя.

В останній день заходу  відбулась театральна вистава.

Проєкт реалізовано в рамках Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2018 – 2020 роки.

«Такі заходи мають на меті розкрити особистість, проявити позитивні емоції та креативне мислення учасників, дати їм нові знання та скерувати їх на самоствердження.  Також завдання цих заходів – надати можливість їх учасникам долучитись до громадського життя суспільства», - зазначають у департаменті соцзахисту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ