Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині 4 людини потрапили до лікарень з обмороженнями

За минулу добу у Львівській області 4 людини потрапили до лікарень з обмороженнями та переохолодженням. Про це повідомило ГУ ДСНС України у Львівській області.

Зокрема, 2 березня о 10:57 до рятувальників надійшло повідомлення, що в хірургічне відділення Самбірської центральної районної лікарні з діагнозом «обмороження нижніх кінцівок обох стоп» поступив чоловік, 1978 року народження, житель с. Хлопчиці Самбірського району. За даними медиків, стан потерпілого середньої важкості.

О 15:40 в реанімаційне відділення Мостиської центральної районної лікарні з діагнозом «переохолодження тіла» поступив чоловік, 1954 року народження, житель с. Арламова Воля Мостиського району. За даними медиків, стан потерпілого середньої важкості.

О 16:40 рятувальники отримали повідомлення, що в приймальне відділення Кам`янка-Бузької центральної районної лікарні з діагнозом «обмороження пальців обох кистей рук» поступив чоловік, 1980 року народження, житель с. Колоденці Кам`янка-Бузького району. За даними медиків, чоловік перебуває у стані середньої важкості.

О 20:15 в приймальне відділення Кам`янка-Бузької центральної районної лікарні з діагнозом «загальне переохолодження організму» поступив місцевий житель с. Забужжя, 1960 року народження. За даними медиків, стан потерпілого середньої важкості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ