Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині чоловік незаконно присвоїв 2 га землі

Працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області спільно з обласною прокуратурою викрили у Сколівському районі зловмисника, котрий незаконно привласнив 2 гектари землі заподіявши тим самим шкоди на суму понад 2 мільйони гривень, повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що 61-річний чоловік надав неправдиві витяги із рішень сесії місцевої ради, у яких зазначив завищені площі наданої йому землі для будівництва житлового будинку його обслуговування та для ведення сільського господарства.

 На підставі цих рішень з комунальної власності територіальної громади незаконно вибули земельні ділянки площею більш ніж 2 гектари. За оцінками експертів їх вартість склала понад 2,1 мільйона гривень.

 Матеріали кримінального провадження, відкрито за ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України, скеровано на розгляд до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до п'яти  років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною  діяльністю на строк до трьох  років та зі  штрафом  від  двохсот п'ятдесяти до  семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ